Tilbake til alle arrangementer

Vi Er Alle På Vei Hjem

VI ER ALLE PÅ VEI HJEM

Jeaninne Masika Harrysson, Hannah Wozene Kvam og Marius Abrahamsen


 

«Denne fortellingen er om deg. 

Du som var på vei hjem. 

Og som aldri kom fram. 

Dette diktet er til deg.»

Som avslutning på årets festival har vi har invitert noen innovative stemmer fra spoken word- og slam-miljøet til å dele sine historier med oss i denne uttrykksformen i grenselandet mellom litteratur og fortelling. Dagens artister har alle forskjellige stiler men til felles har de en sterk formidlingsevne og et intenst nærvær på scenen. Vi gjetter at du vil sitte igjen med et varig inntrykk.

Jeaninne Masika Harrysson er skribent, poet og muntlig forteller. Som scenekunstutvikler er hun støttet av Nynorskens Hus/Den Mangfoldige scenen og Den Kulturelle Skolesekken hvor hun forsker hun på poesi og spoken word i et bredere og tverrfaglig performanceuttrykk. Ellers er hun aktuell med et formidlingskurs ved navn «Ditt livs mesterverk» hvor hun underviser i hvordan du kan formidle din hverdagshistorie.

Hannah Wozene Kvam har i 25 år jobbet som formidler, artist, skribent og slam-poet. Hun startet sin skuespiller karriere på Nordic Black Theatre i 1993, og var med å starte artist-kollektivet Queendom i 1999. Hun har alltid vært brennende opptatt av representasjon og mangfold i kultursektoren. Som slampet gjenspeiler hennes tekster alle de gleder og utfordringer det er å være en norsk-etiopisk svart kvinne i dag. Nå er hun ansatt i Viken fylkeskommune som rådgiver for mangfold der hovedfokus er økt mangfoldkompetanse i alle ledd i organisasjonen. 

Marius Abrahamsen, fotograf og poet, er en middels ung ord-jedi fra dramatikkens hjemby Skien! Trent opp av en isbjørn med røtter fra Ibsen! Kom til finalen i norske talenter i 2017 med sine historier. Ble norgesmester i slampoesi i 2018. Hans dikt handler for det meste om de oversette og de misforståtte, om ham selv og absolutt alt annet. 

Dato: Søndag 29. mars

Tid: 16:00

Varighet: ca 40 minutter

Hvor: Riksscenen (Klubbscenen)

Forrige
Forrige
29. mars

Fortellingskritikk