So you want to be a hero

En forestilling om dataspill og identitet
TORGRIM MELLUM STENE

Hva skjer når idealbildet av den vi er i fantasien møter virkeligheten? Hva vil det egentlig si å være en helt? En dataspillende tenåringsgutt med et brennende ønske om å redde verden. En mann som forsøker å sette opp en forestilling, men stoppes fordi han møter seg selv.

Av og med Torgrim Mellum Stene

Regi/ dramaturgi: Aslak Moe

 

Med sitt eget liv som prisme deler Torgrim Mellum Stene en åpenhjertig og underfull soloforestilling om bevissthet, tilhørighet og jakten på det sanne jeg. Arbeidet med denne forestillingen startet for 10 år siden, og det er en ære å kunne presentere premieren under årets festival.

Møt også Torgrim Mellum Stene i samtale med Aslak Moe m.fl. i NAVLABESKUELSER i habitatet søndag kl. 16:30

Hør et intervju med Torgrim her. 

The way of the Paladin is to seek to know that which truly is. The Paladin strives to learn his own inner nature and that of others. The Paladin does whatever needs to be done to bring light to the world. Not for glory, not for gain, the Paladin Becomes a Paladin because it is his Will.
– Rakeesh Sah Tarna, Quest for Glory 2.
Han er en av mine absolutte favorittfortellere. Han kjører en egen stil og forteller fantastisk morsomt. I tillegg er han utrolig god på å improvisere. – Forteller Per Helge Sørensen (DK) til Aftenposten

Kløverknekten alias Torgrim Mellum Stene er en internasjonal sceneforteller og en moderne SKALD som jobber både med mytisk, personlig og historisk materiale i sine helaftens forestillinger.
Torgrim har vært med på spontan storyjam med impromusikere i Sør-Afrika, flerspråklig performance i TADSJIKISTAN og bergtatt publikummere over hele verden med sine filmatiske fortellinger.

So you want to be a hero

Lørdag 14. april kl. 19.30

Spilles i Gymsalen på Sentralen.

Søndag 15. april kl. 14.00

Spilles i Forstanderskapssalen på Sentralen.