Atalanta

A libidinous centaur, a mad king and a tiresome boar
BEN HAGGARTY

En kåt kentaur, en gal konge, et plagsomt villsvin – Atalanta er historien om den kvinnelige jegeren Artemis som ble oppdratt av en bjørn og som slett ikke må ha noe med menn og gjøre …

 

 

Når Ben Haggarty tar dette klassiske greske materialet til scenen, har han strippet det for den ærverdighet vi ofte møter disse mytene med. Det er en sterk og veldig spennende fortelling – svært voldelig i flere øyeblikk, og med en helt uforutsigbar slutt. Forestillingen spilles på engelsk.

A fresh dose of magic that you need in your life. – Everything Theatre

Ben Haggarty er en historieforteller av verdensklasse fra den engelsspråklige delen av verden. Han er kjent for spektakuære improvisatoriske, fysiske og lekne forestilling, og jobber kun med et klassisk materiale av folkeeventyr, myter og sagn.
Han turneer stadig, og har besøkt Fortellerfestivalen flere ganger, i tillegg til over 100 andre fortellerfestiavler i 26 land verden over. I 6 år var han offisiell forteller i Yo Yo Ma’s Silk Road Ensemble. Ben er ettertraktet lærer og instruktør for fortellere og er kunstnerisk leder av den legendariske Crick Crack Club i London. Han er også øresprofessor i muntlig fortelling ved the Arts University of Berlin (UDK) og hans grafiske romanserie av unge menn, MeZolith er publisert av Archaia.

Atalanta

Søndag 15. april kl. 18.10

Spilles i Forstanderskapssalen på Sentralen.